KURASYÖPPÖ VAATII VIEMÄRILIITÄNNÄN JA VESIPISTEEN.

KURASYÖPPÖ VAATII
VIEMÄRILIITÄNNÄN JA
VESIPISTEEN.

KURASYÖPÖN SUUNNITTELU

Päätä ensin sijoituspaikka ja kura-altaan koko. Kurasyöpön sijoituspaikan valintaa tehtäessä on hyvä muistaa, että käsisuihku ja lattiakaivo liittyvät olennaisesti Kurasyöpön toimintaan. Suunnittele Kurasyöpön paikka ajoissa ja huolehdi, että kurapisteen tarve on huomioitu viimeistään LVI-suunnitteluvaiheessa.

Tilausta tehdessä tulee tietää tuotteen koko ja mille lattiamateriaalille se asennetaan. Kurasyöpön asennus tehdään lattiavalun yhteydessä.

Kurasyöppö on suunniteltu Upovieser-lattiakaivon kanssa sopivaksi. Tarvittaessa voidaan käyttää myös valmistajan RST-kaivoja. Kuistille sijoitetun Kurasyöpön viemäröinti tapahtuu kuivakaivon kautta esimerkiksi sadevesikaivoon.

HUOMIOI ENNEN KURASYÖPÖN HANKINTAA

Irtokehyksinen Kurasyöppö on suunniteltu erityisesti laattalattialle. Muovimatolle asennettavat Mini, Midi ja Maxi-koon Kurasyöpöt ovat vakiotuotteita. Massalattioille Kurasyöppö valmistetaan aina tilaustuotteena. Erikoismittaisia Kurasyöppöjä valmistetaan tilauksesta myös isompiin sisäänkäynteihin, jolloin ne soveltuvat esimerkiksi liiketiloihin, päiväkoteihin, hoivakoteihin ja muihin julkisiin tiloihin. 

Huom! Ammattikeittiöiden tuotantotiloihin kannattaa Kurasyöpön sijaan valita valmistajan valikoimasta tarkoitukseen paremmin sopiva lattia-allas.

KURASYÖPÖN ASENNUS

Kurasyöppö asennetaan lattiavalun yhteydessä. Lattia-allas on oikealla korkeudella, kun irtokehyksen tai ritilän yläpinta asettuu valmiin lattiapinnan kanssa samaan tasoon tai hieman sen alapuolelle. Kurasyöpön asennusohjeet eri lattiamateriaaleille löydät sivun alalaidasta latauslinkkeinä.

Rakentaja.fi-sivustolta löydät Kurasyöpön asennusta ja vesieristystä esittelevät kuva-sarjat.

Kurasyöpön yleisin sijoituspaikka on heti sisäänkäynnin edessä tai erillisessä syvennyksessä.

LATAA KURASYÖPPÖ-MATERIAALEJA

KURASYÖPPÖ ON JÄLJETTÖMÄN SIISTI.

Kurasyöppö-jälleenmyyjät:
Hyvinvarustetuista rautakaupoista ja LVI-liikkeistä kautta maan.