Myös pyörätuoli on kulkuväline, jonka puhdistus on usein tarpeen kosteammalla säällä tapahtuvan ulkoilun jälkeen. Rakenteensa vuoksi vesipesu on usein helpoin tapa puhdistaa lika tuolin pyöristä ja rungon osista. Huuhtelemalla ja harjaamalla kurat irtoavat tehokkaasti, ja puhdasta tuolia on mukava käyttää ja säilyttää.

Puhdistaminen sujuu kätevästi ja siististi, kun eteinen tai säilytystila on varustettu tarkoituksenmukaisin välinein. Tähän kotimainen Kurasyöppö tarjoaa toimivan ratkaisun. Lattiakaivon avulla pesusta lähtevä likainen vesi ohjautuu siististi suoraan viemäriin, ja hiekka ja roskat kerääntyvät erilliseen sakka-astiaan, eivätkä näin tuki viemäriä.

Esteetön ja kaunis koti -blogin käyttökohteessa, omakotitalon pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa pesutilassa, on mittatilauksena valmistettu, noin neliömetrin kokoinen Kurasyöppö, jolloin tilaa on riittävästi isompienkin esineiden puhdistamiseen. Vesihanan lisävarusteena on harjalla varustettu käsisuihku, jolla vettä saadaan annosteltua kätevästi ja pesu onnistuu hellävaraisesti pehmeän harjan ansiosta.

Kavikan Kurasyöppö on osoittautunut ulkoiluvaatteiden ja -jalkineiden puhdistuksen lisäksi hyödylliseksi myös monenlaisten ulkoiluvälineiden huollossa aina leikkikaluista polkupyöriin. Lemmikkien omistajat kiittävät kuraisten tassujen puhdistamisen helppoutta, niinpä myös perheen koira, Australian labradoodle Peppi nauttii mukavista ja sujuvista tassunpesuhetkistä Kurasyöpön kanssa.

Lue lisää blogista osoitteessa: www.esteetonjakauniskoti.fi

Labradoodlen kuva.Kolmipyörän kuva.Uimalelun kuva.Polkupyörän kuva.